Silverpenseln; Tyresö gymnasium

Silverpenseln; Tyresö gymnasium

Gå till vår instagram för att rösta på din favorit. Röstningen stänger kl. 18.00 den 28/2! Du röstar genom att trycka like på kommentaren för de olika bidragen, den kommentaren vars bidrag får flest likes vinner och går därmed vidare till finalen i Stockholm. Vi på FÄRG MAKEUP & ACADEMY önskar alla tävlande all lycka till!

Tävlande #1
”Denna sminkning beskriver mig som konstnär då det visar min kreativitet i färger och glitter. Denna sminkning kommer bli nästa stora trend då färg och glitter börjar komma upp mer och mer.”

Tävlande #2
”Jag valde en lila och gul sminkning med ganska starka färger för att jag dras till starka färger. Färger för mig kan förklara väldigt mycket om känslor och det kan visa hur man är som person. Min sminkning kan vara nästa trend för jag hoppas att folk börjar våga använda lite mer färg i sina sminkningar visst jag tycker att enkla sminkningar är jätte fina men varje gång jag ser någon som har en lite mer färgad sminkning blir jag glad för så visar man att man är säker med sig själv och vågar sticka ut.”

Tävlande #3
”Ja och jag tycker det symboliserar min personlighet på det sätt att jag älskar bruna ögonskuggor och pärlor. Kreativitet i det enkla. Ja jag tror det kan bli en trendig sminkning fram över för det är inte så många som använder sig av en så kallad smokey eye, det är inte så många som vågar göra en sån typ av sminkning för den är ganska svåra att göra och få allt och se bra ut. Jag tror på att folk ska kunna visa upp sina sidor mer med hjälp av enkla accessoarer som skapar stor effekt.”

Tävlande #4
”Jag har valt att gör en orange sminkning för att det är 1 av 2023 trendiga färger och varför jag just valt den är för att de kommer framhäva min modells ögon. Jag märker att min generation inte vågar använda färg på ögonen och jag vill visa att man enkelt kan framhäva sitt utseende och visa sin personlighet med hjälp av smink. Jag vill få folk att förstå att även om man använder en stark färg så behöver de inte det vara något dåligt eller fult utan det kan bara vara en liten detalj i sminkningen eller få din ögonfärg, stil eller person att synas och skina ännu mer. Hur de speglar mig som konstnär är att jag vill framhäva personernas egna drag lite extra med färg.”

Tävlande #5
”Min sminkning speglar mig som artist då jag gillar klassiska och hårda former med en twist. Jag tycker att smink ska vara rent och enbart ta fram modellens bästa sida och lyfta fram modellens naturliga drag. Jag tror att det här kommer vara nästa stora trend då det är en klassisk, enkel sminkning som passar alla och de flesta har materialet till att göra det hemma i sitt badrumsskåp. Smink kan vara svårt men man behöver inte göra det svårare än vad det är.”

Tävlande #6
”Sminkningen beskriver mig som konstnär då jag gillar bling och en naturlig look så jag bestämde mig för att slå ihop de två till en look. Jag tror att de kommer bli en trend för att det just nu ärganska inne med en ”no makeup makeup” look och det här blir typ den looken med en twist och det är en look som kan appliceras olika men se lika bra ut på alla hudtoner.”

Tävlande #7
Jag har valt att göra en look som passar alla, en riktig ”baddie look”, som framhäver ögonen. Jag vill att den här looken ska kännas modern och kaxig men samtidigt ska man känna ”strong feminin energy” när man möter personen i mitt smink. Jag tror att detta kommer vara nästa trend för det är klassiskt men samtidigt snyggt. Det håller i alla situationer och för alla åldrar, olika ansiktsformer och hudfärger.”

  |  

More Posts