Silverpenseln; Realgymnasiet Lund

Silverpenseln; Realgymnasiet Lund

Gå till vår instagram för att rösta på din favorit. Röstningen stänger kl. 18.00 den 28/2! Du röstar genom att trycka like på kommentaren för de olika bidragen, den kommentaren vars bidrag får flest likes vinner och går därmed vidare till finalen i Stockholm. Vi på FÄRG MAKEUP & ACADEMY önskar alla tävlande all lycka till!

Tävlande #1
"Normer – oskrivna regler för hur samhället vill att vi ska vara. “Rosa är för flickor och blått för pojkar, så har det alltid varit” Faktiskt inte. 

För 100 år sedan representerade rosa & rött maskulinitet, krig och makt medans blått representerade femininitet som en lugn och prydlig färg.

Jag ser mig själv som en färgglad och stark person och känner igen mig i dessa starka färger. Jag valde att sminka min modell i båda dessa färger för att symbolisera jämlikhet mellan alla människor och allakönstillhörigheter, 2023 suddar vi ut normer."


Tävlande #2
"Jag vill se trenden 2023 vara att inte följa trender. - Att det trendar att vara unik, att låta sin egen personliga stil & uttryck visa vem man är. Jag ville skapa en look som sticker ut precis som min personlighet!"

Tävlande #3
”Jag har valt att använda mig utav blå eftersom blå för mig signalerar trygghet och lugn. Jag hamnar i ett fokus i kroppen och stänger av allt runtomkring när jag sminkar, både på mig själv och på andra. 2023 vill jag se våren trenda med sina vackra starka färger - att alla vågar vara sig själv & våga använda FÄRG!”

  |  

More Posts