Silverpenseln; Realgymnasiet Gävle

Silverpenseln; Realgymnasiet Gävle

Gå till vår instagram för att rösta på din favorit. Röstningen stänger kl. 18.00 den 28/2! Du röstar genom att trycka like på kommentaren för de olika bidragen, den kommentaren vars bidrag får flest likes vinner och går därmed vidare till finalen i Stockholm. Vi på FÄRG MAKEUP & ACADEMY önskar alla tävlande all lycka till!

Tävlande #1
Mångfalden i min makeup är att smink kan bäras av både män och kvinnor. Jag vill visa att det är okej att framhäva det naturliga som tex fräknar och ljusa ögonfransar. Trenden i min makeup är en glowig bas och att fokuset ligger på läpparna.

Tävlande #2
Min sminkning kommer visa trender som ljusa ögonbryn och fräknar. Det är även okej att visa sig naturlig. Mångfalden är olika färger på ögonen.

Tävlande #3
Denna sminkning visar att även fast du mår dåligt så är du stark ändå, bara för att du gråter betyder det inte att du är svag det gör dig starkare. Att visa känslor är modigt därför gråter hon tårar av guld för hennes tårar gör henne starkare.
Jag tror att det kommer vara populärt med naturlig bas och väldigt glansiga läppar som har en mörkare läppenna längst ut och en rödare i mitten.

Tävlande #4
Min makeup utstrålar mångfald då den visarjämlikhet främst genom regnbågens färger. Man kan se glad ut på utsidan men inuti är man helt trasig, det genom dom glada färgerna i regnbågen som övergår till dystra svarta läppar. I vår och sommar kommer vi se naturlig look som sticker ut med tunnare bryn och eyeliner. Även fokus på läppar.

Tävlande #5
I min makeup visar jag mångfald genom att ha mycket olika färger vilket symboliserar ålder, kön, känslor och olikheter. Trenden i makeupen är en fulltäckande bas, även sotningar i olika färger och former. Vill även visa det naturliga genom att göra fräknar.

Tävlande #6
Man kan ha två olika sidor, man är kanske inte glad hela tiden. Man kan ha flera olika personligheter. Trenden jag tror kommer är mer naturligt smink. Mångfalden är fräknar.

Tävlande #7
Makeupen tolkar mångfald som mångsidighet och därav en mask där masken symboliserar det yttre (det vi ser) och det vita symbolisera det inre (det vi inte ser).  Vi vet aldrig hur en människa tänker, vad den har gått igenom och hur den känner till 100% genom att bara titta på personen. Med pusselbiten på bröstkorgen vill jag förmedla att ingen är perfekt/ hel och att vi alla behöver något eller någon för att känna oss hel. Budskapet i denna sminkning är att aldrig döma någon och att alltid vara snäll. Trenden på min makeup är en full täckande slätt bas, fluffiga bryn, och mycket rouge.  Även  färger och färgkombinationer av olika kontraster kommer bli populär i framtiden.

Tävlande #8
Mångfalden har jag visat i denna makeup genom de tydliga pridefärgerna som står för att alla människor har rätten att vara med och älska precis vem de vill oavsett kön. Mina tankar kring framtida trender har jag knutit in i helheten genom att visa en naturlig sminkning med fräknar och naturligt uppåt borstade bryn. Som frisyr gjorde har jag valt att göra en wetlook som jag tror kan komma och bli en riktigt trendig frisyr framöver.

  |  

More Posts