ÄR DU VÅR NYA KEY ACCOUNT MANAGER?!

ÄR DU VÅR NYA KEY ACCOUNT MANAGER?!

Vi söker en vass Key Account Manager
Är du en lösningsfokuserad och målmedveten person med ett strategiskt perspektiv som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla ditt intresse för försäljning och affärsutveckling? Vi söker just nu en proaktiv Key account manager till vår internationella verksamhet med bas i Stockholm. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet under ansvar i ditt dagliga arbete. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag, vi intervjuar löpande!

Om FÄRG EMPOWERMENT
FÄRG föddes ur behovet av ökad mångfald inom sminkbranschen och ägs sedan februari 2022 av entreprenören, influencern och opinionsbildaren Aysha Jones.

För oss på FÄRG handlar inte makeup om något exklusivt för ett fåtal där syftet är att efterlikna rådande skönhetstrender. Nej, för oss handlar makeup om att bryta smala skönhetsnormer och göra makeup mer tillgängligt för alla, oavsett hudfärg, personlighet, tycke och smak. Vi vill inspirera folk till att våga vara lekfulla och låta den egna personligheten lysa igenom. Vi vill göra det enkelt att hitta färger som passar just din hudfärg och ton och får den att skina. Vi vill vara ett komplement till den skönhet du redan besitter. Det är och kommer alltid att vara kärnan hos FÄRG.

Läs gärna mer om FÄRG här.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du arbeta värderingsdrivet medan vi utmanar branschen och samverkar med gräsrotsorganisationer från hela världen med de globala målen i fokus.

Vi arbetar ifrån vårt kontor och studio i Spånga där vi har all utrustning som krävs för att utföra ett kvalitativt arbete. Du kommer att få en arbetstelefon samt dator som du utför arbetet med. Av klimatskäl åker vi främst kommunalt men har en företagsbil som kan användas vid behov.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi har högt i tak och där rätt person har möjlighet att ta stora karriärkliv.

Vi erbjuder en fast lön samt provision och olika förmåner.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en "go-getter"!
I den här rollen lägger vi störst vikt vid din personlighet och söker därför dig som är social, positiv, engagerad, prestigelös och som sprider mycket energi till dina kollegor såväl som till våra kunder! Du räds inte för nya utmaningar och förstår att det krävs mycket för att nå toppen, dit vi ska tillsammans. Du ska helt enkelt vara redo att göra jobbet som krävs för att uppnå dina egna och företagets mål och ha ett innerliggande behov att vilja lyckas. För att lyckas med arbetet krävs det att du älskar att kommunicera med andra människor, har en naturlig förmåga att sätta dig in i kundens behov och att du är självgående i ditt sätt att jobba men vågar be om hjälp när du kör fast.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Utomeuropeiska språk är ett plus då vi siktar på internationell expansion med dig i spetsen!

Har du tidigare erfarenhet av försäljning är det ett plus, men viktigast är din vilja och motivation att bygga en karriär samt vilja lära dig nya system och tekniker som sedan kan implementeras inom teamet. Störst och viktigast är din drivkraft att nå uppnå goda och hållbara resultat.

Vad går jobbet som Key account manager hos FÄRG MAKEUP & ACADEMY ut på?
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att arbeta med merförsäljning mot befintliga kunder och att hitta nya intressanta möjligheter för dem. Du ansvarar också för att hitta nya potentiella kunder samt marknader. Därför är det viktigt att du snabbt kan sätta dig in i och ha hög kunskapsnivå om företagets produkter och tjänster.

Som KAM ansvarar du för hela ledet – allt ifrån att hjälpa kunder lägga sina beställningar till att säkerställa leverans och uppföljning kring kundnöjdhet. Jobbet bygger på ett långsiktigt och strategiskt arbete där syftet är att skapa en bra affärsrelation på lång sikt – affärer görs mellan människor som litar på varandra. Du kommer inom en snar framtid även att leda ett nationellt och ett internationellt team av säljare så det är viktigt att du har ledaregenskaper och tänker stort men också kan sjösätta projekt och ro dom i land!

Du följer utvecklingen inom ditt område och känner till konkurrenternas varor och tjänster. Du tar emot beställningar och säljer produkter och tjänster främst över telefon och e-post och jobbar även med att ta emot feedback, ge råd och service till våra kunder.

Du kommer att sätta mål och rapportera försäljningssiffror till vår VD och ledningen. Arbetet kan och kommer troligtvis att innebära resor inom och utanför landets gränser.

Mer detaljerat kommer du att ansvara för
- Försäljning från start till mål.
* Boka in och genomföra säljmöten, fysiskt och digitalt
* Söka upp, ansvara för och delta vid aktiviteter som ökar försäljningen som till exempel mässor och andra marknadsaktiviteter relevanta för ditt ansvarsområde
* Lägga ordrar och slutföra affärer.

- Utveckla
* Söka upp och kontakta potentiella kunder via e-post, telefon eller personliga besök
* Följa upp leads
* Optimering av kundprocesser
* Föreslå nya relevanta produkter eller tjänster som löser kundens behov
* Se över och effektivisera befintliga sälj och CRM system

- Vårda
* Hålla i kundträffar
* Ha regelbundna avstämningar med kunder
* Informera kunder om uppdateringar och produktförbättringar
* Bevaka leveranser och ligga steget före
* Support till kunder vid behov och önskemål

- Administrativa uppgifter
* Skriva offerter
* Sköta och uppdatera kunduppgifter i CRM-system och/eller annat kundsystem
* Rapportera kring aktiviteter och försäljning löpande
* Fakturera egna kundkonton samt följa upp.

Vi ser gärna att du
* Är serviceminded
* Är en teamplayer
* Kan ta egna initiativ
* Jobbar strukturerat för att nå dina säljmål
* Strävar efter att optimera och effektivisera dina dagar
* Genuint bryr dig om och vill hjälpa dina kunder lika mycket som du vill öka din försäljning
* Har lätt för att hantera olika typer av människor och kan hålla huvudet kallt
* Är förtroendegivande och säker i ditt sälj
* Bibehåller motivationen även när du är i svackor och vågar be om hjälp
* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service
* Har B-körkort

Vi ser det som meriterande om du
* Har erfarenhet av att arrangera kundevenemang
* Har tidigare erfarenhet av försäljning
* Har goda kunskaper i Microsoft Office och Excel
* Talar minst ett språk utöver de nordiska och engelska
* Relevant utbildning

Sök tjänsten genom att maila oss ditt cv samt ett personligt brev, skicka ditt mail till aysha@byayshajones.com. Vänligen skicka dessa UTAN NAMN och UTAN BILDER på dig själv!

  |  

More Posts