Silverpenseln; Torsbergsgymnasiet

Silverpenseln; Torsbergsgymnasiet

Gå till vår instagram för att rösta på din favorit. Röstningen stänger kl. 18.00 den 2/3! Du röstar genom att trycka like på kommentaren för de olika bidragen, den kommentaren vars bidrag får flest likes vinner och går därmed vidare till finalen i Stockholm. Vi på FÄRG MAKEUP & ACADEMY önskar alla tävlande all lycka till!

Tävlande #1
De finns ingen som tvingas vara just man eller kvinna, du får identifiera dig som vad du vill. I denna sminkning förklarar jag att de inte bara finns han eller hon, de finns även hen. Alla är Lika värda vad än de är eller ser ut.

Tävlande #2
Trotts storlek, ålder eller hudfärg har avtrycken av våra händer sedan stenåldern vart ett sätt att berätta våran historia. Varje fingeravtryck är unikt men ändå kan man inte skilja dem från varandra. Detta tycker jag är ett bra exempel på hur våra olikheter är vackra men i slutändan inte har någon betydelse för vi är alla bara människor.


Tävlande #3
Män och kvinnor. Alla har ett kön men kan identifiera sig som något annat. Men vi är alla lika mycket värda och bor på samma planet, och man får vara vem man vill.

  |  

More Posts