Silverpenseln; S:t Martins gymnasium

Silverpenseln; S:t Martins gymnasium

Gå till vår instagram för att rösta på din favorit. Röstningen stänger kl. 18.00 den 28/2! Du röstar genom att trycka like på kommentaren för de olika bidragen, den kommentaren vars bidrag får flest likes vinner och går därmed vidare till finalen i Stockholm. Vi på FÄRG MAKEUP & ACADEMY önskar alla tävlande all lycka till!

Tävlande #1
”Jag vill se fler män som våga använda smink utan att få blickar och ses som en normbrytare. Det ska vara lika ”normalt” att män sminkar sig som kvinnor. Makeup är en konstform som alla ska ha rätten att utöva på det sätt man vill oavsett kön, ålder och sexuell läggning”


Tävlande #2
Jag har valt Lovisa som modell då hon inte ses som den stereotypiska etniciteten i dagens skönhetsindustri. I samband med det valde jag en färgglad ögonsminkning med unikt mönster just för att inte göra något som alla andra hade gjort. I dagens samhälle är trenden att vara som alla andra och en av de bästa saker med smink är just att sticka ut med färger och mönster. Därför anser jag att den nya trenden borde vara att vara unik och sig själv! Mer mönster för att visa alla att vi är olika och det är okej, man ska våga sticka ut, utan att vara rädd för blickar.”

Tävlande #3
”Min look är inspirerad av kärlek och olikheter. Hjärtan för kärlek i alla former och färg för allas olikheter. Jag tycker det är fint att våga bära färg och att våga utrycka sig i sitt smink. Oavsett kön, ålder eller ursprung.”

  |  

More Posts